2002 Bulangshan Raw Puerh Cake (25 g)
2002 Bulangshan Raw Puerh Cake (25 g) 2002 Bulangshan Raw Puerh Cake (25 g)

Tento koláč je směsí starších a mladších stromů z jarní sklizně roku 2002. Důraz na kvalitu materiálu byl přitom tak vysoký, že se čaj úspěšně prodával jako výborně provedená napodobenina čajů z Banzhang. Přestože se jedná o oblast Bulang - můžeme najít několik společných rysů, proč tomu tak je. Čaje z této oblasti jsou pro svou ovocnou, silnou chuť a velkým potenciálem ke zrání v Asii velmi ceněné a my jsme velmi rádi, že můžeme s tímto čajem pracovat.

Vůně: intenzivní, kořeněná, ovocná s dominantním tónem pomerančů, koření, datlí, rozinek, lučního medu

Chuť: velmi plná, nazrálá s tóny pomerančů, rozinek, datlí, koření a dlouhým medovým dozvukem

Rok výroby: 2002

Oblast: Bulang, Yunnan

Země: Čína

Hmotnost: 25 g
Cena (včetně DPH 15 %)
295 Kč / 1ks

Zvolte libovolné množství

ks

Tip na přípravu čaje:
95 °CTéto teploty dosáhneme zhruba po 2 minutách od přelití vařící vody z konvice do nádoby.
2-3 min.Doba louhování je orientační a může být delší či kratší dle individuálních chuťových preferencí.
300 mlObjem odpovídá standardnímu hrníčku. Čaj je možné připravit vícenálevově.
3 gramyMnožství 3 gramy jsou přibližně jedna a půl čajové lžičky.
Mohlo by Vás zajímat:

Nejnovější: 2018 Bai Sha Lu Hainan (50 g)

Máte dotaz? kontaktujte nás +420 602 43 46 23 laoteashopatgmail.com

© 2014 - 2018 Lao Tea Shop
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.